Over Mij

Ik doe de dingen vaak buiten de gebaande paden. Ik ben hoogsensitief, creatief en een beelddenker in hart en nieren. Zeker als kind was dit niet altijd makkelijk en heb ik mezelf altijd ANDERS gevoeld. Later heb ik ontdekt dat ik met deze gave mensen kan helpen en begeleiden. Mijn gave heeft zich verder ontwikkeld en ben ik steeds meer mensen gaan helen met mijn handen, gesprekken en creativiteit.

Creëer Meer is ontstaan uit mijn passie voor creativiteit, het omgaan met mensen en mijn liefde om te mogen werken met  autistische en hoogsensitieve kinderen en volwassenen die vastlopen door allerlei omstandigheden.

Ik ben sinds 2001 ervaringsdeskundige op het gebied van autisme en alles wat daarbij komt kijken.
Daarnaast ben ik ook werkzaam voor de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) als ervaringsdeskundige en gesprekspartner voor het Autisme Info Centrum
in Woerden.

Ik heb jarenlang workshops gegeven aan particulieren en het bedrijfsleven.

Met creativiteit activeer je een ander deel van de hersenen en kom je dieper in gesprek en het zet aan

om creatief te denken.
Dit vergroot ook de teamspirit binnen de klas het gezin of bedrijf.

Door verschillende harde levenslessen heb ik ondervonden dat creatief bezig zijn een helingsproces op gang brengt en dat dit heel effectief is voor kinderen en volwassenen met trauma. En voor hoogsensitieve kinderen en volwassenen die de balans even kwijt zijn.

Met dit als gegeven heb ik besloten om meer te doen met mijn creativiteit door kinderen en volwassenen te coachen en te begeleiden die op de een of andere manier vastlopen in het gezin, op school of op het werk.  Ik laat ook mensen in groepsverband ervaren hoe leuk en ontspannend het is om creatief aan de slag te gaan.

Tijdens de sessies maak ik indien nodig ook gebruik van lichaamswerk zoals magnetiseren, mindfulness, visualisatie en systeemopstellingen.


Ik heb mijzelf om laten scholen en ben gediplomeerd Coach en Creatief Therapeut. Ook als je wilt groeien in je eigen spiritualiteit kan ik je een heel eind op weg helpen om het beste in jezelf naar boven te halen.


Heb jij een hoop losse stukjes in je waar je graag weer een geheel van wilt maken dan ben je bij mij aan het juiste adres.
Met
integriteit, gedrevenheid, enthousiasme en een dosis humor wil ik je graag uitdagen om samen aan de slag te gaan en de complete puzzel bij elkaar te puzzelen.    Wees van harte welkom bij Creëer Meer

     Een creatieve groet,
Debby de Wolf