Over Mij

Ik doe de dingen vaak buiten de gebaande paden. Ik ben hoogsensitief, creatief en een beelddenker in hart en nieren. Zeker als kind was dit niet altijd makkelijk en heb ik mezelf altijd ANDERS gevoeld. Later heb ik ontdekt dat ik met deze gave mensen kan helpen en begeleiden. Mijn gave heeft zich verder ontwikkeld en ben ik steeds meer mensen gaan helen met gesprekken en creativiteit.

Creëer Meer is ontstaan uit mijn passie voor creativiteit, het omgaan met mensen en mijn liefde om te mogen werken met  autistische en hoogsensitieve kinderen en volwassenen die vastlopen door allerlei omstandigheden.

Ik ben sinds 2001 ervaringsdeskundige op het gebied van autisme en alles wat daarbij komt kijken.
Daarnaast ben ik ook werkzaam voor de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) als ervaringsdeskundige en gesprekspartner voor het Autisme Info Centrum
in Woerden.

Ik heb jarenlang creatieve workshops gegeven aan particulieren en het bedrijfsleven.

Met creativiteit activeer je een ander deel van de hersenen en kom je dieper in gesprek en het zet aan

om creatief te denken.
Dit vergroot ook de teamspirit binnen de klas het gezin of bedrijf.

Door verschillende harde levenslessen heb ik ondervonden dat creatief bezig zijn een helingsproces op gang brengt en dat dit heel effectief is voor kinderen en volwassenen met trauma. En voor hoogsensitieve kinderen en volwassenen die de balans even kwijt zijn.

Heb jij een hoop losse stukjes in je waar je graag weer een geheel van wilt maken dan ben je bij mij aan het juiste adres.
Met
integriteit, gedrevenheid, enthousiasme en een dosis humor wil ik je graag uitdagen om samen aan de slag te gaan en de complete puzzel bij elkaar te puzzelen.    Wees van harte welkom bij Creëer Meer

     Een creatieve groet,
Debby de Wolf