Covid maatregelen

*Speciale notitie in deze tijden


Beste,

In deze aparte tijd waarin we het met zijn allen moeten doen zullen de sessies ietsje anders zijn dan normaal. Sinds kort mag ik ook weer open onder de strikte regels van het RIVM en handhaving en toezicht.

Hier in het kort wat je kan en mag verwachten als je langs komt. Mocht je vragen hebben of twijfelen neem dan gerust even contact met mij op.* Ben je verkouden, ziek of heb je koorts dan blijf je lekker thuis. Ook als 1 van je gezinsleden hier last van heeft dan blijf je ook thuis. Ik verzet gewoon gratis de afspraak tot je je weer beter voelt dan heb je er ook veel meer aan.

* Als ik verkouden, ziek of koorts heb dan blijf ik ook lekker thuis. Als 1 van mijn gezinsleden hier last van heeft dan blijf ik ook thuis.

* Ben je in contact geweest met iemand die verschijnselen heeft van Corona of is getest met Corona dan kan de afspraak ook even niet doorgaan.

* Handen geven mag even niet meer. We (be)groeten elkaar met een vriendelijke glimlach of je zwaait

* Iedereen moet eerst zijn handen wassen met zeep en afdrogen met papieren handdoekjes. Dit is allemaal aanwezig.

* Natuurlijk was en ontsmet ik ook mijn handen voor iedere sessie en daarna.

* Trapleuningen en deurklinken e.d. worden na ieder bezoek gereinigd met speciale middelen.

* Toiletbezoek gelieve thuis te doen tenzij het echt niet anders kan. Vanzelfsprekend worden de toiletten ook telkens gereinigd.

* Tijdens de sessies hebben wij 1,5 meter afstand. Dit was al zo maar als cliënten liever meer afstand willen dan kan dit natuurlijk altijd.Voor massages

* Kom je voor een ontspanningssessie dan draag ik een mondkapje als ik bij en aan het hoofd moet werken. Voor jou heb ik eventueel als je dat wenst ook een mondkapje beschikbaar.

* De ruimte zal 30 minuten helemaal doorgelucht en gereinigd worden met desinfectiemiddel na vertrek van iedere cliënt. Zoals altijd worden de handdoeken na iedere cliënt gewassen op kookwas en heeft iedereen

een schone handdoek. Voor extra comfort mag je zelf ook een schone handdoek meenemen van thuis.

Een dag voor de afspraak zal ik je mailen of alles okay is. Het is een heel gedoe maar het is even niet anders.

Laten we samenwerken en een beetje voor elkaar zorgen.