Magnetiseren en Lichaamswerk

Wat is magnetiseren en hoe werkt het?


Ieder mens heeft positieve en negatieve energie door zijn of haar lichaam stromen.
Als deze energie verstoort is en er dus meer negatieve energie aanwezig dan positieve energie, dan kan je last krijgen van lichamelijke en geestelijke klachten.
Denk hierbij aan bijvoorbeeld hoofdpijn,angsten, depressie, last van de nek of schouders of een druk op de maag.
Magnetiseren houdt in dat er een genezende energie wordt overbracht naar de persoon die de klachten heeft.

Door middel van het overbrengen van helende energie via mijn handen wordt het lichaam weer in balans gebracht en nemen de klachten af.
Ik ga met mijn handen vlak over het lichaam waarbij ik je dus niet aanraak. Hiervoor hoef je je niet uit te kleden alleen de schoenen moeten worden uitgetrokken.

Magnetiseren brengt weer rust en harmonie in lichaam en geest. Bij magnetiseren wordt niet alléén de pijnlijke plek behandeld, maar u, totaal, als mens.

Ook voor kinderen is het een hele prettige en ontspannende behandelmethode. Doordat kinderen erg gevoelig zijn voor energie slaat een behandeling vaak snel aan. Ook zeer geschikt voor kinderen met een Autisme Spectrum Stoornis of ADHD. 

Ik ontvang vaak clienten met de volgende klachten:


 Hoofdpijn    Rugpijn
 Pijn aan Gewrichten
Onrust/ADHD
 Kortademigheid(Over)vermoeidheid
 (Faal)AngstSlaapproblemen
 OvergangsklachtenInzicht in problemen
 Trauma                     Nervositeit

   

Ik ben geen arts en ga met klachten ook altijd langs een huis(arts)

De balansen die ik geef in mijn praktijk vervangen NOOIT een arts. Daarom zal ik je altijd vragen of je een arts bezocht hebt ten aanzien van je klacht(en).

Ja ik wil graag een afspraak maken: debby@creeermeer.nl


Ervaringen die kunnen ontstaan tijdens en na het magnetiseren

Er zijn heel veel verschillende ervaringen die u kunt hebben dit is bij iedereen anders, veel gehoorde ervaringen zijn:

  • Warm of koud gevoel – Veel mensen ervaren tijdens het magnetiseren gevoelens van warmte of kou. De oorzaak hiervan wordt veelal gezocht in de energie die door het lichaam stroomt en het evenwicht hersteld. Warmte, die vaak uit de handen van de magnetiseur wordt gevoeld, zou duiden op ontspanning en opheffing van verkramping en blokkades. Kou wordt gezien als het gevolg van een belemmerde bloedsomloop die voortkomt uit spanning of stress.
  • Tinteling – Wanneer er bepaalde delen van het lichaam gaan tintelen als gevolg van het magnetiseren, betekent dat volgens vele magnetiseurs dat het magnetiseren bepaalde blokkades heeft opgeheven. Het opnieuw stromen van de energie zorgt voor het tintelende gevoel.
  • Ontspanning – Tijdens en na het magnetiseren voelt de cliënt zich vaak meer ontspannen dan voor het magnetiseren. De magnetiseur beïnvloed door het magnetiseren het energiepeil van de cliënt, waardoor de in het lichaam aanwezige stress en spanning wordt bestreden.
  • Visualisatie – Een enkele cliënt geeft aan door het magnetiseren bepaalde beelden te zien. Deze visualisaties kunnen variëren van het zien van kleuren, tot het zien van beelden uit het verleden.
  • Spiertrekkingen – Soms gebeurt het dat spieren van de cliënt samentrekken tijdens het magnetiseren. Ook dit wordt door magnetiseurs meestal gezien als het gevolg van veranderingen in de energiestroom van de cliënt.
  • Emoties – Magnetiseren maakt soms emoties bij cliënten los. Vergeten of verdrongen emoties komen dan tijdens of na het magnetiseren aan de oppervlakte en kunnen niet meer worden ingehouden. Dit wordt in verband gebracht met het loslaten van emotionele knelpunten en trauma’s.